Човек, спасил  руския президент Владимир  Путин от мечки, е най-вероятният

...
Човек, спасил  руския президент Владимир  Путин от мечки, е най-вероятният
Коментари Харесай

Човек, спасил Владимир Путин от мечки, е следващият руски президент?

" Човек, спасил  съветския президент Владимир  Путин от мечки, е най-вероятният идващ собственик на Кремъл ", написа немският в. Билд.

" Назначаването на някогашния губернатор на западната Тулска област Алексей Дюмин за асистент на президента е съвсем сигурен знак, че той ще поеме ръководството на страната при отдръпване или кончина на Путин ", добави изданието от членката на Европейския съюз, което се базира на Центъра за съветски и евразийски проучвания към университета в Харвард (САЩ).

" Дюмин е известен в Русия. Той, за разлика от доста хора от най-близкото обграждане на президента на Руската федерация, не си е навлякъл никави негативи. За него се изказваше добре и починалият началник на наемническата войска " Вагнер " ", уточни още медията от Федералната република.

" Бившият локален властник е почнал работа във Федералната работа за защита по време ръководството на първия държавен глава на Руската федерация Борис Елцин (от 1991 до 1999 г.). След като Путин стана президент на Русия, стартира и кариерният растеж на Дюмин. За него се приказва, че е бил персонален адютант на Путин, до момента в който той бе министър председател. Двамата бяха постоянно забелязвани да играят хокей ", добави " Билд ".

" Според някои данни Дюмин е имал пръст в интервенцията по евакуацията на промосковския украински президент Виктор Янукович на 23 февруари 2014 г, паднал от власт след траялите няколко месеца митинги против ръководството му ", написа още вестникът.
 
" За сегашния асистент на съветския държавен основен също се счита, че е ръководел силите за специфични интервенции по време на анексията на украинския черноморски полуостров Крим през март същата година ", добави изданието.

Дюмин попадна в жълти  съветски медии през 2016 година Тогава няколко издания с тривиален характер  разгласиха материали, по какъв начин той персонално е спасил  президента от мечки по време на излет на Путин в Сибир, написа още " Билд ".

" Самият Дюмин отхвърля всички тези изказвания и ги дефинира като легенди и митове ", добави медията.

 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР